nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Új férfi van Hódi Pamela életében

Új férfi van Hódi Pamela életében

Berki Krisztián volt párja újra megtalálta a szerelmet. Hódi Pamela már nem is titkolja, hogy újra foglalt.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Véget ért a hetek óta tartó találgatás, hogy vajon újra szerelmes-e Hódi Pamela? Berki Krisztián volt párja még a Mokkában is alig tudta tűrtőztetni magát, mikor feltették neki a kérdést, amire mostmár végre tudjuk a választ.

Hódi Pamela a Borsnak megerősítette: az egyelőre inkognitóban maradó férfi ellopta a szívét. “A boldogságunk egy kincs, ami csak a miénk!” – nyilatkozta a lapnak a fiatal lány.

 

Hódi Pamela és Berki Krisztián szakítása viharos volt

Sajnos ezzel magánélete még nem jött egyenesbe: Pamela bíróságra megy Berkivel kislányuk elhelyezése miatt mert úgy érzi, máshogy nem tudnak megegyezésre jutni a férfival.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon