nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Győzikét felmentették, de még nem lélegezhet fel

Győzikét felmentették, de még nem lélegezhet fel

Elkaszálta a showman ellen felhozott vádat az ügyészség, ennek ellenére Győzike NAV-os ügye tovább folytatódik.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Gáspár Győző az elmúlt évben több fronton harcol az adóhatósággal. A NAV 50 milliós adócsalással vádolja Győzikét, több százmilliós vagyont vettek már zár alá. A showman szerint azonban törvénytelenül, ezért beperelte a hatóságot, hogy visszakapja az állítólag Gáspár Evelyn örökségét képező mesés összeget.

Január végén pedig még becsületsértésért is feljelentették Győzőt, miután a sajtónak nyilatkozva név szerint és nem túl hízelgően emlegette a NAV egyik osztályvezetőjét. Ezt a vádat dobta most vissza az ügyészség, akik szerint nem történt bűncselekmény.

Győzike és egy Ferrari

Győzike érthető módon elégedett a döntéssel, de még mindig úgy érzi: meghurcolták. “Az ellenem zajló hadjárat teljesen tönkretette az életemet. Mindenki azt hiszi, hogy egy bűnöző vagyok. Ami azonban még ennél is jobban fáj, a zenekar összes fellépését lemondták nyárra, bármennyire fáj, ki kell mondanom: egyetlen fellépése sem lesz a Romanticnak” – árulta el Gáspár szomorúan a Blikknek.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon