TV-sztárok

Feleségek luxuskivitelben: 45 kilósra fogyott az egyik szereplő

A Viasat3 Feleségek luxuskivitelben szereplője bodybuilderként kezdte sportolói karrierjét, aztán fitneszmodellként is kipróbálta magát.

A Feleségek luxuskivitelben című műsor szereplőjének, Yvonne Dedericknek nemcsak üzletasszonyként, de sportolóként is keményen meg kellett küzdenie az eredményekért. „Hatalmas megvonások vannak a versenyidőszakban, amire tudatosan kell készülnöm, hiszen az éhezés nagyon megviseli a szervezetemet” – nyilatkozta Yvonne a Borsnak arról az időszakról, amikor bodybuilderként és fitneszmodellként is kipróbálta magát.

A luxusfeleség elárulta, egy-egy verseny előtt szélsőséges módon csak nyers vagy párolt zöldséget eszik natúr csirkével vagy hallal. „A szénhidrátot és a cukrot teljesen mellőzni kell az étrendemből” – mondja Yvonne, akit az utolsó napok viseltek meg a leginkább. „Ilyenkor már nemcsak az ételre, de a folyadékbevitelre is oda kell figyelnie egy versenyzőnek. A normál súlyomból jó pár kilót vesztek ezekben a napokban, a legutóbbi versenyen csak 45 kiló voltam.”

A háromgyerekes anyuka a lapnak mesélt arról is, a szigorú étrend miatt nem fogyaszthat többek között alkoholt sem. Hozzátette, az alkoholtilalom végül nem viselte meg a műsor felvételei alatt, mint gondolta: míg a többiek pezsgőztek, ő gyömbérlevet kortyolgatott, ami nem is volt akkora áldozat, a luxusfeleség ugyanis nem szereti a pezsgőt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top