TV-sztárok

Tóth Gabi: „Jól vagyok, boldog vagyok”

Tóth Gabi és Krausz Gábor pár hete vallották be, hogy együtt járnak. Az énekesnő láthatóan sugárzik a boldogságtól – nekünk pedig még pár kulisszatitkot is elárult a kapcsolatáról.

Már egy ideje sejteni lehetett, hogy Krausz Gábor és Tóth Gabi egy pár, de még húzták kicsit a rajongókat, nem vallottak színt egyből. Eltelt pár hét, és Gabi közös képet posztolt, ezzel megerősítve, hogy valóban egy párt alkot a sztárséffel. Azóta már az első közös fotók is megérkeztek Krausz Gáborékról, de csak tegnap jelentek meg először egy hivatalos eseményen együtt.

Tóth Gabi és Krausz Gábor a Playboy Man of the Year díjátadón

Gabin látszik, hogy mennyire szerelmes, de egy pár titkot is elárult a kapcsolatukról, persze nem sokat, hiszen ahogy az elején mondták, azt szeretnék, ha ez csak az övék lenne.

„Volt már koncertemen a Gábor, nagyon büszke volt, és jó érzés volt. Sugárzok, csak nehogy valaki fertőzést kapjon” – viccelődött Tóth Gabi, aki a rövid hajáról is mesélt. „Amikor az embernek változás van az életében, akkor vált. Élvezem, hogy van egy profi fodrász mellettem, aki kiélheti magát rajtam, én meg hagyom.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top