nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Ezért költözik szét Papp Gergő és felesége

Ezért költözik szét Papp Gergő és felesége

A Pimaszúr átcuccol című műsoron még együtt dolgozott a pár. Papp Gergő és felesége szeretett volna egy kicsit pihenni, de az élet közbeszólt.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Hónapok teltek el a Pimaszúr átcuccol legutóbbi adása óta, és most kiderült, a műsor még egy jó darabig biztos nem folytatódik. Papp Gergő és családja már épp berendezkedett volna egy lassabb életvitelre, távol a főváros zajától, ám az RTL Klub máshogy gondolta.

Pimaszúr ugyanis a Reggeliben folytatja tévés karrierjét, tudta meg a Blikk. „Valójában már éppen kezdtem azon gondolkodni, hogy szakmát váltok, és az internet irányába indulok el, amikor megcsörrent a telefonom, és megkerestek a műsor készítői, hogy lenne-e kedvem a Reggeli műsorvezetőjeként dolgozni. Örültem a felkérésnek, már ­hiányzott a forgatások hangulata” – fogalmazott a műsorvezető. A családi élet azonban kicsit megsínyli az új munkát.

Papp „Pimaszúr” Gergő

„Néhány hónapja elhatároztuk, hogy elköltözünk vidékre, és kicsit nyugodtabb életet élünk. Ám a sors másképp döntött. Úgy néz ki, amikor én vagyok a soros a Reggeliben, egyedül maradok Budapesten, hogy reggel 6 órára beérjek az adásba. Judit addig a Balatonon lesz Ábellel, aki már be is iratkozott a helyi iskolába. Hétvégenként azonban rohanok hozzájuk. Azt gondolom, jobban összekovácsolhatja a családunkat a távollétem, hiszen bár kevesebb, mégis sokkal minőségibb lesz az együtt töltött idő. Pláne a magyar tenger partján!” – árulta el Papp Gergő, aki Kiss Ramóna párja lesz a reggeli műsorban.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon