TV-sztárok

Sírva ébredt Istenes Bence, elárulta a nagy bánatát

Nehéz időszak előtt áll az RTL Klub műsorvezetője.

Aggasztó poszttal jelentkezett be közösségi oldalán Istenes Bence. A műsorvezető – akinek párja, Csobot Adél a második közös gyermeküket várja – nehéz időszak előtt áll, mivel a Survivor 2. évadának a forgatása miatt 50 napra el kell hagynia a családját. Most őszintén bevallotta, hogy emiatt sírva ébredt ma, de próbál erős maradni, miközben ez nagyon nehéz.

Íme a tévés megrendítő vallomása:

Ma sírva keltem…  épp Natantól búcsúztam álmomban, mert indultam Survivort forgatni… Tudjátok, tavaly tudatosult bennem igazán a majdnem két hónap forgatás alatt, h mennyire fontos számomra a családom, h milyen jó a technikai kütyük nélkül és h a nomádságban, szegénységben is milyen boldogan élnek az emberek és mennyire szeretik egymást. Megfogadtam, h változtatok az életemen. Aztán hazajöttem és ezt részben elfeledtették velem a civilizált, rohanós hétköznapok. Viszont 2 hét múlva újra indulok 50 napra és már most nagyon megvisel. Próbálok erős maradni és megérteni, h mit akar nekem tanítani a jóisten ezzel, de nagyon nehéz. Szeressétek egymást és éljétek meg a pillanatokat!!!

 

 

Ma sírva keltem… épp Natantól búcsúztam álmomban, mert indultam Survivort forgatni… Tudjátok, tavaly tudatosult bennem igazán a majdnem két hónap forgatás alatt, h mennyire fontos számomra a családom, h milyen jó a technikai kütyük nélkül és h a nomádságban, szegénységben is milyen boldogan élnek az emberek és mennyire szeretik egymást. Megfogadtam, h változtatok az életemen. Aztán hazajöttem és ezt részben elfeledtették velem a civilizált, rohanós hétköznapok. Viszont 2 hét múlva újra indulok 50 napra és már most nagyon megvisel. Próbálok erős maradni és megérteni, h mit akar nekem tanítani a jóisten ezzel, de nagyon nehéz. Szeressétek egymást és éljétek meg a pillanatokat!!! ❤️❤️❤️❤️❤️ #ezvanalelkemben #liebe #love #mylove #family #iwillmissyou #2weeksleft #szeretlek

Istenes Bence (@benistenes) által megosztott bejegyzés, Ápr 2., 2018, időpont: 2:36 (PDT időzóna szerint)


 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top