TV-sztárok

Meztelenül pózol a már nagyon terhes Luxus Vivien – fotó

A terhessége 36. hetében járó Vasvári Vivien meztelenül állt modellt.

Akárcsak korábban Serena Williamsről vagy éppen Demi Moore-ról, úgy az utolsó hónapban lévő Vasvári Vivienről is meztelen terhesfotó készült. A Feleségek luxuskivitelben című sorozat sztárja a közösségi oldalára posztolta ki a képet egy hosszú gondolatmenettel arról, hogy miért nem szabad egy másik ember felett ítélkeznünk, és miért kell elfogadnunk a másikat úgy, amilyen.

 

Ne ítélkezz egy másik ember felett, hisz nem láthattad eddig mit élhetett meg. Ne kritizáld, ne becsméreld és még csak véleményt se alkoss róla, mert ehhez egy embernek sincs joga. Nem tudhatod, hogy mit miért tesz, vagy épp mit miért nem tesz meg. Rosszul gondolod, ha azt hiszed, ismered, miközben csak egy külső alapján hozol ítéletet. Egy csodás küllem mögött is lehet sokszor szomorúság, egy szomorúnak tűnő ember pedig lehet, hogy magában hordozza a legnagyobb harmóniát. Ne ítélkezz hát egy másik ember felett, inkább fogadd el őt és szeresd. Hisz ha meg van benned kellőképpen az elfogadás és a szeretet, ezzel nem csak a magad, de mások életét is megszépítheted…❤️#vasvarivivien#wiwkoo#happymommy#babyboy#lovemylife#36weekspregnant🤰

Wiwkoo (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés, Ápr 2., 2018, időpont: 9:58 (PDT időzóna szerint)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top