TV-sztárok

Zámbó Krisztián elárulta, melyik műsorban szeretne szerepelni

Zámbó Krisztián a rajongóit arra buzdítja, ha szívesen látnák őt a képernyőn, kampányoljanak érte.

Nem ez az első alkalom, hogy Zámbó Krisztián egy Facebook-videóban fejti ki valamiről a véleményét. Legutóbb ilyen formában osztotta meg kedvelőivel a nőkkel kapcsolatos gondolatait. Most viszont teljesen más okból szólt rajongóihoz, Zámbó Krisztián ugyanis szeretne szerepelni a TV2 Sztárban sztár című műsorának következő szériájában.

„Nagyon tetszik nekem ez a Sztárban sztár című műsor” – kezdte Krisztián, majd azzal folytatta, hogy egész életében szeretett színészkedni, bohóckodni, különböző sztárok bőrébe bújni. „Általában egész jól csináltam, mert minden ilyen vetélkedőt megnyertem a suliban” – tette hozzá Krisztián, aki, hogy meggyőzze rajongóit, hogy tényleg van esélye jól szerepelni, rögtönzött is gyorsan.

Krisztián Louis Armstrong és Elvis Presley hangját is megidézte videójában, majd arra kérte rajongóit, ha szeretnék őt a képernyőn látni, kampányoljanak érte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top