TV-sztárok

Kulcsár Edina döbbenetesen néz ki új sminkjében

Kulcsár Edina eddig zömében cuki terhesfotókat posztolt magáról, most azonban valami olyasmit, amitől tátva maradt a szánk.

Kulcsár Edina és párja, Csuti, azaz Szabó András nemrég jelentették be, hogy első közös gyermeküket várják. Edina elárulta, hogy egy hormonális betegség miatt viszonylag kevés esélye volt a teherbeesésre, ennek ellenére mégis sikerrel jártak, így az örömük leírhatatlan. Azóta már a születendő kisbaba neme is kiderült: Kulcsár Edina és párja fiút várnak, akinek a Medox Dominik nevet adják majd.

Mióta csak bejelentette, hogy babát vár, az egykori szépségkirálynő leginkább cuki terhesfotókat posztol magáról. Legfrissebb posztja viszont egyáltalán nem terhesfotó, és még csak véletlenül sem cuki. Bár Edina részleteket nem osztott meg a fotó készültéről, minden bizonnyal kampányfotózáshoz sminkelték véresre az arcát. Az eredmény pedig? Brutális! Íme:

kulcsar edina instastory smink

Kép forrása: Instastory

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top