TV-sztárok

Tápai Szabina bevállalja a lifegő hasat is

Nem titok, hogy Tápai Szabina és párja, Kucsera Gábor a második gyereküket tervezik. Szabinának annak idején fontos volt, hogy visszanyerje a szülés előtti alakját, de most nem a külseje a legfontosabb.

A Micsoda nők! adásában beszélgettek a sztáranyukák arról, ki hogyan nyerte vissza az alakját szülés után. Tápai Szabinára sportolóként dupla akkora nyomás nehezedett, hogy formába lendüljön, és a pályán is tudjon majd teljesíteni. 

„Azért is mertem bevállalni egy terhességet, mert azt láttam, hogy a pályán az édesanyák egyszerűen felszabadultabban tudnak játszani” – kezdte Tápai Szabina, aki ugyanígy érezte. Szerinte azért, mert a gyerektől hihetetlen erőt kapott, átértékelődött, mi a fontos az életben. 

Tápai Szabina a Micsoda nők! adásában

„Nyilván, hogy a testemet is visszahozzam arra a szintre, azon gondolkodtam, hogyan sikerül majd. De én például az a fajta játékos voltam, aki tudta tudatosan, hogy én nem szeretném azt, hogy kipottyantom a gyereket, és már a pályán vagyok. Egyéves volt a Beni, amikor újra lementem mozogni. Szerencsére én fél év alatt úgy visszanyertem a formám, hogy még vékonyabb voltam, mint előtte.”

Tápai Szabina korábban szintén Várkonyi Andreának mesélt arról, hogy a terhesség után őt az viselte meg, amikor meglátta a hasát. 

„Amire nem készítenek fel, hogy lesz ez a kocsonya, amikor kijön a gyerek. Nekem volt előtte kockám, és megláttam a hasam, hogy az a kocsonya ott lifeg, attól rosszul lettem. Hogy az ott micsoda?”

A második gyereknél ez a sokk már biztosan nem lesz, felkészültnek érzi magát a családbővítésre. Nem mellesleg azt is megnézhetjük, milyen bombaformában van: a hamarosan induló A nagy duettben Tápai Szabina és Takács Nikolas is megmutatják, mire képesek együtt egy énekversenyen

Tápai Szabina lesz Takács Nikolas párja A nagy duett 2018-as szériájában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top