TV-sztárok

Ők a Nagy duett 2018 szereplői

Áprilisban indul a Nagy duett hatodik évada, ismét 10 páros versenyez majd. Most pedig az is kiderül, hogy a tíz bemutatott profi énekes mellé milyen amatőrök kerültek be a műsorba.

Idén nemcsak az az újdonság, hogy Liptai Claudia egyedül vezeti a műsort, de a Nagy duett zsűritagjai is lecserélődtek. Kasza Tibi mellett idén Nagy Adri és Pápai Joci bírálja a produkciókat

Nagy duett 2018 zsűrije: Kasza Tibor, Nagy Adri és Pápai Joci – fotó: TV2

Az elmúlt néhány napban apránként kiderült, kik lesznek az idei évad profi versenyzői, bár igaz, először volt egy kis zavar, hogy Gönczi Gábor a Nagy duett énekesei között van, nem pedig amatőrként indul, hiszen sokan inkább műsorvezetőként ismerik.

Bár már voltak utalások, néhány tipp érkezett is az amatőr versenyzőkre, például hogy Gönczi Nagy duett-párja Kárpáti Rebeka lesz, de mint kiderült, Rebeka A nagy duett háttérműsorát vezeti majd. Szóval, lássuk most már a teljes listát.

Íme a Nagy duett 2018 szereplői, ők versenyeznek idén: 

Claudia sziporkázott a sajtótájékoztatón. 

Wolf Kati duettpartnerével kezdték a bemutatást, ő Fodor Rajmund.

Tóth Andi partnere Rippel Feri.

Kollányi Zsuzsi partnere Kamarás Iván, aki nem tudott eljönni, mert még Los Angelesben van. 

Marcellina partnere A nagy duettben Pumped Gabo.

Csobot Adél partnere Rózsa György, aki nem volt ott. Claudia viccesen csak úgy magyarázta ezt: hogy annyi idejük nincs, hogy Gyuri bácsit végighallgassák itt a sajtótájékoztatón, mert akkor mindenki ott alszik.

Takács Nikolas partnere Tápai Szabina. Szabina korábban Kucsera Gábor révén már betekintést nyert ebbe a műsorba, de reméli, hogy legalább olyan jól teljesít, mint a énekelni szintén nem tudó Gábor. 

Gönczi Gábor partnere Erdélyi Timea, aki azt mondta, hogy elszégyellte magát, ki sem akart jönni, amikor visszahallotta most a hangját. 

Gergely Róbert duett partnere Megyeri Csilla, aki állítja, hogy se hallása, se hangja. viszont, ha megfizetik, akkor akár a haját s letolja rövidre. 

Horváth Tamás duettpartnere Balázs Andrea, akit Kasszás Erzsiként ismert meg az ország.

Szabó Ádám partnere Keveházi Krisztina balettművész. 

Szóval, akkor A nagy duett 2018 végleges névsora még egyszer: 

  • Gönczi Gábor – Erdélyi Timea
  • Marcellina – Pumped Gabo
  • Kollányi Zsuzsi – Kamarás Iván
  • Takács Nikolas – Tápai Szabina
  • Tóth Andi – Rippel Feri
  • Wolf Kati – Fodor Rajmund
  • Horváth Tamás – Kasszás Erzsi, vagyis Balázs Andrea
  • Gergely Róbert – Megyeri Csilla
  • Csobot Adél – Rózsa György
  • Szabó Ádám – Keveházi Krisztina 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top