TV-sztárok

Baukó Éva új munkájához új megjelenés dukál

Könnyen beskatulyázzuk Baukó Évát, aki már nem egyszer elgondolkodott azon, hogy nem kellene szerepelnie a médiában. Ez az új munkájával nemigen sikerülhet.

Még februárban arról mesélt, hogy éppen a magánélete miatt gondolkodott el: talán jobb lenne, ha nem lenne annyira szem előtt, és eltűnne a médiából. Ehhez képest ma Baukó Éva műsorvezetőként debütált a Fem3Caféban, Berki Krisztián oldalán.

 

Az egészen biztos, hogy a kamerák előtt otthonosan mozog, és igyekezett most egy másik oldalát is megmutatni,. Korábban úgy érezte, őt inkább a régi botrányaival azonosítják, és nem kap esélyt sok embertől, hogy megmutassa, milyen is valójában. Baukó Éva az adásban visszafogott ruhában ült, és nem volt megszeppenve Berki mellett.

A hónap elejétől találgatták, hogy a celeb milyen lehetőséget kapott a TV2-nél, miután egy képet posztolt Berkivel,  és az  Instagram-sztorijában Ördög Nóra is feltűnt. 

Egy kis ízelítő, hogyan teljesített Baukó Éva ma reggel: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top