TV-sztárok

Szabó Zsófi kiakadt a Hosszú Katinkáról szóló híreken

A Hosszú Katinka-Shane Tusup ügyben rengeteg cikket láthattunk az utóbbi időben. Az egyik ilyenen akadt ki Szabó Zsófi, aki a közösségi oldalát adott hangot véleményének.

Hosszú Katinka és Shane Tusup házassági válsága most már napi téma, számtalan cikk jelent meg velük kapcsolatban az utóbbi hónapokban. A legújabb információk szerint az Iron Lady és férje kibékültek, és az is kiderült, hogy Shane-nel folytatják a közös munkát. Előbbi azonban sokakat felháborított, az egyik napilap a budai otthonuk előtt álló autójukat fotózta le, mondván, ismét együtt töltik az éjszakát. Ezen akadt ki Szabó Zsófi is, aki a közösségi oldalán adott hangot felháborodásának. 

„Pofátlanság… Lebuktak????? Férj és feleség? Nem lehetne őket békén hagyni?” – írta Szabó Zsófi a ma reggeli posztjához, amelyben azt nehezményezi, hogy a média nem tartja tiszteletben Hosszú Katinka és Shane Tusup magánéletét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top