TV-sztárok

Istenes Bence: egy várandós nővel nagyon nehéz

Azt mondta, hogy ha egy terhes nő dönert kíván, akkor be kell szerezni, Csobot Adél pedig dönert kívánt, amit Istenes be is szerzett. Berlinig repült érte.

Március 7-én kiderült, hogy kistestvért kap Istenes Bence és Csobot Adél kisfia, két nappal később már arról szólt a fáma, hogy a gyermek fiú lesz, és hogy Istenes jobban örült volna egy lánynak. A tévés napi rendszerességgel számol be az életéről az Instagramon, illetve a vlogjában, a döneres sztori innen érkezett, és egyébként a Blikk szúrta ki.

A 11 perces videóban Istenes Bence elmondja, hogy Csobot Adél akart enni egy dönert, mire ő úgy döntött, hogy azt a legjobb helyről kell beszerezni, azaz Berlinből, mert szerinte a német főváros Európa dönerközpontja. Istenes repülőre szállt, és odament, beállt szórakozni egy telediszkóba, aztán bevásárolt az (állítása szerint) leghíresebb döneresnél, és visszarepült Kölnbe, ahol Csobot Adél közölte vele, hogy a döner hideg, és nézhetne ki jobban is. Istenes erre megjegyezte, hogy:

Ó, jaj, gyerekek, én mondtam nektek, hogy egy várandós nővel nagyon nehéz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top