TV-sztárok

Ilyen cuki kisgyerekek voltak az Oltári csajok szereplői

Az Oltári csajok nézői már többször is meggyőződhettek arról, hogy a telenovella főszereplői cseppet sem átlagos figurák. Nézd meg te is, milyen aranyosak voltak gyerekként a széria sztárjai!

Halálosan cuki lurkók voltak az RTL II-n futó népszerű telenovella, az Oltári csajok főszereplői, akik megosztották magukról gyerekkori fotóikat, ráadásul a produkció Hajnija, Pirosa és Kornélja emlékezetes kiskori történetekkel is megspékelték a képeket.

A Hajnit alakító Hartai Petra úgy emlékszik vissza, hogy nagyon izgága gyermek volt. „Sosem lehetett felügyelet nélkül hagyni. A kisöcsémmel különböző világokat teremtettünk; volt ő kiskutyától kezdve minden. Egyszer fodrászosat játszottunk, én pedig véletlenül belevágtam a fülébe” – mesélte Petra, aki az egyik vicces fotó születését is elmagyarázta. „Karácsony volt, és nagyon vágytam már egy csillivilli Barbie babára, aztán amikor megkaptam, annyira örültem neki, hogy azt játszottam, én vagyok a baba, és befeküdtem a dobozába mozdulatlanul.”

Michl Juli, a telenovella Pirosa Tatán nőtt fel, így természetes, hogy az édesapjával sokat jártak ki az Öreg-tóhoz kirándulni. Mivel öten vannak testvérek, gyerekként óriási volt a baráti körünk.

Egész nap kint bandáztunk a többiekkel, mindig a levegőn voltunk. Viszont eléggé hiperaktív gyerek voltam, rengeteg balesetem és sérülésem volt. Mivel sajnos későn tanultam meg úszni, nem egyszer komoly bajba kerültem miatta. Egyszer egy gyerekmedencében felborították az úszógumimat, én pedig fejjel lefelé benne ragadtam, egyszer pedig Olaszországban a kissé viharos tengerben játszottunk, amikor hirtelen az egyik hullám visszahúzott magával, a levegőm pedig pont elfogyott. Épphogy sikerült kievickélnem a partra

– emlékezett vissza Juli, akihez hasonlóan a jóképű gondnokot, Kornélt megformáló Ember Márk is többször került olyan szituációba, amikor a testi épsége forgott kockán.

„Iszonyatosan béna gyerek voltam!” – mesélte Márk. „Először Horvátországban törtem el a kezemet, amikor leestem egy mászókáról. Hamar kiderült, hogy műteni kell, amit már itthon végeztek el. A második ilyen balesetemnél gördeszkával repesztettem lefelé egy domboldalon, amikor a deszka egyik kereke megakadt egy kavicsban. Óriásit estem, kirepültem egy autó elé, majdnem meghaltam. Végül ennek is műtét lett a vége…”

Nézegess gyerekkori képeket a többi szereplőről: 

Megnézem
Összes kép (8)

A produkció egyébként lassan a végéhez közeledik: pénteken megtudhatjuk, melyik fiatalember vezeti oltár elé a csinos Erdész lányok egyikét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top