TV-sztárok

Tóth Andiból 19 évesen lesz tanár

Tóth Andi élete legjobb formáját akarja hozni a TV2 a Nagy Duett című műsorában.

„Négy napra eltűntem a világ elől, és csak a szeretteimmel, a barátaimmal töltöttem az időmet” – idézi Tóth Andit a Bors. A lapnak az énekesnő elárulta azt is, a pihenésre azért volt szüksége, mert az utóbbi hónapokban rengeteg fellépést vállalt, ám a hamarosan induló a Nagy Duett című műsorban szeretné a legjobb formáját hozni.

„Rettenetesen várom, mert izgalmas kihívás lesz számomra a »tanítás«. A tehetségkutatós idők után számtalan fiatal, leginkább tinédzser rajongóm keresett meg a közösségi oldalaimon. Szerették volna, hogy én legyek az énektanáruk” – meséli Tóth Andi, aki elutasította a megkereséseket, mert úgy érezte, még neki is sokat kell fejlődnie.

A Nagy Duettre azonban képtelen volt nemet mondani, és igyekezni fog, hogy tudása legjavát adja majd át a partnerének. „Ez egy verseny, de nem szabad véresen komolyan venni. Ha az első adásban esünk ki, akkor is úgy kell hozzáállnunk, hogy eljöttünk, bizonyítottunk, és jól éreztük magunkat” – véli Andi

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top