TV-sztárok

Szeretnénk elfelejteni, de nem tudjuk – Ezek voltak a Nagy Duett legdurvább pillanatai

Hamarosan startol a Nagy Duett következő szériája, de a produkció előző évadaiból is találhatunk bőven olyan pillanatokat, amiktől tényleg megáll a vasárnapi levesben a kanál. Hangolódjunk együtt az idei műsorfolyamra!

A bőség zavarával küzdünk amikor próbáltuk kiválasztani a Nagy Duett egyes évadainak legsokkolóbb produkcióit. Szinte fájt, hogy minden szériából csak egy videót osszunk meg az olvasókkal.

Zalatnay Sarolta és Gianni (Nagy duett, 2011)

Az első évad legelső adásában Cini és Gianni rögtön beindítottak. Az énekesnő botorkálását és a szakács kétségbeesett próbálkozását nem értékelte a közönség. Ők voltak a műsor történetének első kiesői. Igaz, Hajdú Péter bármelyik produkciója esélyes lenne a válogatásba. 

Kökény Attila és Cseke Katinka (Nagy duett, 2013)

A második évad győztese volt Kökény Attila és Cseke Katinka. A diadalhoz nagyban hozzájárulhatott az a produkció, amiben Cseke Katinka méhecskének öltözött. Az interneten fellelelhető egy próbavideó is, amit garantáltan nem fog senki sem röhögés nélkül kibírni.

Hien és Cooky (Nagy duett, 2014)

A pusztító előadásmód Hiennek és Cookynak is bevált a Nagy duettben, akik a harmadik széria győztesei lettek. Cooky a későbbi évadokban aztán zsűritag lett! Miből lesz a cserebogár!

Varga Viktor és Cynthia Dictator (Nagy duett, 2016)

A negyedik évad első búcsúzói a se veled, se nélküled kapcsolatban élő Viktorék voltak, akik ősemberekké változtak.  Tarzan és Jane nekünk örökre a retinánkba égett, és a fülünk is még órákig cseng, akárhányszor megnézzük ezt a videót.

Jolly és Hódi Pamela (Nagy duett, 2017)

Hódi Pamela olyan mesterien ötvözte a ritmusérzék hiányát a hamis hangokkal és az elborzasztó kiejtéssel, hogy az már tényleg művészet. A látvánnyal talán legalább néhány férfiszavazót nyert magának.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top