nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Rubint Réka miatt nem tud pihenni Sebestyén Balázs

Rubint Réka miatt nem tud pihenni Sebestyén Balázs

Sebestyén Balázs kimenőt kapott a feleségétől. A műsorvezető olyan helyet választott, ahol úgy gondolta, nem fog magyarokkal találkozni. Nagyon tévedett, mert ezúttal Rubint Réka vétózta meg az elképzeléseit....
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Sebestyén Balázs egyhetes kimenőt kapott feleségétől, ám bekavart az idillbe Rubint Réka, akinek épp ugyanott, ugyanakkor és ugyanabban a szállodában lesz a fitnesztábora háromszáz magyarral, ahol a műsorvezető is megszáll.

„Rettenetesen megszívtam már megint. Ugyanaz az ország, ugyanaz a sziget, és ugyanaz a szálloda, háromszáz, vérben forgó szemű, felbátorodott, zumba-aerobic rajongó magyar, Rubint Réka és Schobert Norbi követőivel megyek el Zanzibárra. Ott tartják a táborukat. Imádom Rékát, imádom Norbit, de én azért mentem oda, mert ott biztos nincsen magyar. És mit fogok hallani reggel 7-kor a medencénél? Mire kelek majd?” – fakadt ki Balázs, akit Rubint Réka közösségi oldalán nyugtatott meg: „Nyugi, Balázs! Fantasztikus egy hét vár rád. Imádni fogod az én Drága Alakreformos csapatomat” – írta a fitneszlady.

rubint reka, sebestyen balazs

Megosztás Facebookon