TV-sztárok

Rubint Réka miatt nem tud pihenni Sebestyén Balázs

Sebestyén Balázs kimenőt kapott a feleségétől. A műsorvezető olyan helyet választott, ahol úgy gondolta, nem fog magyarokkal találkozni. Nagyon tévedett, mert ezúttal Rubint Réka vétózta meg az elképzeléseit....

Sebestyén Balázs egyhetes kimenőt kapott feleségétől, ám bekavart az idillbe Rubint Réka, akinek épp ugyanott, ugyanakkor és ugyanabban a szállodában lesz a fitnesztábora háromszáz magyarral, ahol a műsorvezető is megszáll.

„Rettenetesen megszívtam már megint. Ugyanaz az ország, ugyanaz a sziget, és ugyanaz a szálloda, háromszáz, vérben forgó szemű, felbátorodott, zumba-aerobic rajongó magyar, Rubint Réka és Schobert Norbi követőivel megyek el Zanzibárra. Ott tartják a táborukat. Imádom Rékát, imádom Norbit, de én azért mentem oda, mert ott biztos nincsen magyar. És mit fogok hallani reggel 7-kor a medencénél? Mire kelek majd?” – fakadt ki Balázs, akit Rubint Réka közösségi oldalán nyugtatott meg: „Nyugi, Balázs! Fantasztikus egy hét vár rád. Imádni fogod az én Drága Alakreformos csapatomat” – írta a fitneszlady.

rubint reka, sebestyen balazs

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top