TV-sztárok

Hosszú Katinka elárulta, ki lesz az edzője

Az úszóklasszis bejelentette, hogyan, kivel és mikor folytatja. Kiderült, nem indul az országos bajnokságon.

Hosszú Katinka a molcsapat.hu-nak adott interjúban árulta el közvetlen, illetve távlati terveit az idei szezonról, az edzője kilétéről, illetve az országos bajnokságról. Elmondása szerint az elmúlt hetekben több dolog tisztázódott az életében.

Az biztos, hogy Shane-nel folytatjuk a közös munkát, és az is, hogy az idén mindenképpen változtatunk a felkészülési meneten

– jelentette ki.

Az úszóklasszis elmondta, úgy döntöttek, nem áll rajthoz az országos bajnokságon:

Átbeszéltük a versenyzési stratégiát is, és Shane-nel úgy gondoljuk, hogy az országos bajnokság most nem fér bele. (…) Nehéz időszak áll mögöttünk a magánéletünk miatt, de megpróbáljuk az adott helyzetből a legtöbbet kihozni.

 

Arról is kérdezték az úszóklasszist, emberileg vagy szakmailag nehezebb a mostani helyzet, amiben egyszerűen lehetetlen szétválasztani a magánéletet a profi sporttól.

Különleges helyzet az enyém, mert bár válság előfordulhat más ember életében is, de általában csak egy területet szokott érinteni, vagy a magánéletet, vagy a szakmait, egyszerre a kettő elég ritkán fordul elő. Nálam most ez történt, nem volt mibe kapaszkodnom

– vallotta be.

Azt is elárulta, hogy a nagy célja a tokiói olimpia, az idei Európa-bajnokság azonban nem motiválja annyira, hiszen már van 13 Európa-bajnoki aranya.

 

Hosszú Katinka nem titkolja: nemhogy nem okozott gondot neki, hogy szokatlanul hosszú ideig nem versenyzett, de kifejezetten szüksége volt egy kis feltöltődésre:

Őszinte leszek, jól esett ez a pihenőidőszak… Az elmúlt öt évben nem volt egyetlen teljes hetem, ami pihenéssel telt volna.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top