TV-sztárok

Alaposan meghízott Brendan Fraser

Alig lehet ráismerni a színészre, aki méretes pocakkal és tokával tért vissza a vörös szőnyegre. Az is igaz, hogy néhány éve még ennél is rosszabbul nézett ki.

Brendan Fraser nem tartozik a legszerencsésebb színészek közé. Bár a 90-es években sorra kapta a szerepeket, a 2000-es években már kevésbé sikeres mozikban tudott csak érvényesülni. Egy időre el is tűnt, és csak néhány lesifotó árulkodott arról, hogy Fraser nincs a legjobb formájában. Az elmúlt években aztán újra felfedezte őt Hollywood. 2016-ben szerepelt a Showtime népszerű drámájában, a The Affairban, idén pedig az FX új szériájában, a Trustban tűnik majd fel.

Bár az új sorozat vörös szőnyeges eseményén, egy erősen pocakot eresztett, megöregedett színész várta a fotósokat, de azért Fraser klasszisokkal jobban néz ki, mint néhány éve, amikor teljesen eltorzult testtel láthattunk. Néhány hónapja egyébként Brendan Fraser is előállt egy történettel, mely szerint 2003-ban szexuálisan zaklatta egy producer.

Persze azért telik az a fránya idő, ezt pedig két képpel illusztrálnánk.

Brendan Fraser akkor és most

Ilyen volt akkor, és ilyen most Brendan Fraser. (Fotó: Profimedia)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top