TV-sztárok

Magyar szupermodellel bulizott Luke Evans

Luke Evans imádja Magyarországot és Budapestet – a színész hónapokig forgatta fővárosunkban a The Alienist című sorozatot. Attól függetlenül, hogy vége, szeret visszajárni hozzánk.

Luke Evans több hónapon keresztül forgatta nálunk legújabb sorozatát, Dakota Fanninggel és Daniel Brühllel az oldalán. A színész ez idő alatt nagyon megszerette Magyarországot, a forgatási szünetekben járta a városokat, számtalan helyen össze lehetett futni vele. Sok barátot szerzett itt, emiatt a mai napig visszajár Budapestre. A minap épp egy partin vett részt Luke Evans a városban, ahol közös fotót is lőttek egy híres, magyar szupermodellel.

A színész láthatóan jól érezte magát barátai társaságában: Axente Vanessa is részt vett az estélyen, bár a modell évek óta kapcsolatban él, így valószínűleg csak jó ismerősök. Luke Evans egyébként manapság az egyik legkeresettebb sztár, rengeteg filmben és egy sorozatban is viszontláthatjuk. Szinte folyamatosan úton van, mindig egy újabb forgatásra igyekszik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top