nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Exe oldalán tűnt fel Tóth Gabi

Exe oldalán tűnt fel Tóth Gabi

Mostani szerelme helyett a volt kedvesével közös fotót posztolt az énekesnő.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Meglepő képet tett közzé közösségi oldalán Tóth Gabi. Az énekesnő ugyan Krausz Gábor sztárséffel alkot egy párt jelenleg, ennek ellenére a legfrissebb fotóján exe oldalán látható.

Rajongói egyből firtatni kezdték, esetleg újra összejött exével, ám korántsem erről van szó. A képhez mellékelt hashtagekból (#tgprojekt #szerzők #újközösdal #forgattunk #musicvideo #freddieshuman #spanok #szívszív #newsong) kiderült: Tóth Gabi és volt párja, Trap kapitány, azaz Molnár Tibor az új közös dalukhoz forgattak videóklipet, a munkakapcsolat ugyanis megmaradt közöttük, szakításuk ellenére.

 

#tgprojekt #szerzők #újközösdal #forgattunk #musicvideo #freddieshuman @freddie.fman.shuman.trap 😎😎😁 #spanok #szívszív #newsong

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés, Márc 16., 2018, időpont: 1:45 (PDT időzóna szerint)


 

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon