TV-sztárok

Bódi Sylvi használt tangáját visszaküldte a vevő

Szokatlan, amit a bugyivásárló kért a modelltől, de a híresség örömmel belement.

Mint arról korábban beszámoltunk, facebookos gardróbvásárt tartott a fehérneműiből Bódi Sylvi, a bevétel egy részét pedig eladományozta. Az egyik nyertes bugyilicitáló azonban meglepődő dolgot tett – erről a közösségi oldalán számolt be a modell:

Volt egy férfi, aki megvett tőlem egy fehérneműt, s bár a bugyi árát korrekt módon elutalta, igazából csak a dedikált fotó kellett neki, arra hajtott. A csipkés tangámat visszaküldte, és azt kérte, hogy árverezzük el és a bevételt a Vércsepp Alapítványnak ajánljuk fel

A Mikronéziában szörföző celeb ezt nagyon nemes és stílusos cselekedetnek tartja, ezért a napokban sorra kerülő újabb garázsvásárán a visszaküldött csipkebugyit is elárverezi – a férfi kérésének megfelelően.

Az ominózus csipkés tanga, amely újra „kalapács alá kerül”:

 

Jótékonysági bugyi árverés! 👙 A facebookos gardróbvásárom történetében igen sokféle emberrel találkoztam. Különösen a “Bugyi Börze” ideje alatt… Voltak kamu képpel regisztrált csalók, és voltak jó fej, páratlan humorral megáldott úriemberek is. Többen tettek gáláns ajánlatokat az egyedi darabokra. Volt egy férfi, aki megvett tölem egy fehérnemüt, s bár a bugyi árát korrekt módon elutalta, igazából csak a dedikált fotó kellett neki, arra hajtott. A csipkés tangámat visszaküldte és azt kérte, hogy árverezzük el és a bevételt a Vércsepp Alapítványnak ajánljuk fel. Azt gondolom ez nagyon nemes és stílusos cselekedet a részéröl, így a napokban a szebbnél szebb fehérnemük mellett azt a különleges csipke csodát is fel fogom rakni és árverésre bocsátom, ahogyan az úriember kérte. Szóval ha valaki nagyon szeretne tölem egy bugyit venni, akkor ennél tökéletesebb alkalmat nem is tudok elképzelni. #BódiSylviGarbróbvásár https://www.facebook.com/groups/256650001418565/?ref=bookmarks

Sylvi Bódi (@sylvibodi) által megosztott bejegyzés, Márc 17., 2018, időpont: 12:38 (PDT időzóna szerint)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top