nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Bódi Sylvi használt tangáját visszaküldte a vevő

Bódi Sylvi használt tangáját visszaküldte a vevő

Szokatlan, amit a bugyivásárló kért a modelltől, de a híresség örömmel belement.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Mint arról korábban beszámoltunk, facebookos gardróbvásárt tartott a fehérneműiből Bódi Sylvi, a bevétel egy részét pedig eladományozta. Az egyik nyertes bugyilicitáló azonban meglepődő dolgot tett – erről a közösségi oldalán számolt be a modell:

Volt egy férfi, aki megvett tőlem egy fehérneműt, s bár a bugyi árát korrekt módon elutalta, igazából csak a dedikált fotó kellett neki, arra hajtott. A csipkés tangámat visszaküldte, és azt kérte, hogy árverezzük el és a bevételt a Vércsepp Alapítványnak ajánljuk fel

A Mikronéziában szörföző celeb ezt nagyon nemes és stílusos cselekedetnek tartja, ezért a napokban sorra kerülő újabb garázsvásárán a visszaküldött csipkebugyit is elárverezi – a férfi kérésének megfelelően.

Az ominózus csipkés tanga, amely újra „kalapács alá kerül”:

 

Jótékonysági bugyi árverés! 👙 A facebookos gardróbvásárom történetében igen sokféle emberrel találkoztam. Különösen a “Bugyi Börze” ideje alatt… Voltak kamu képpel regisztrált csalók, és voltak jó fej, páratlan humorral megáldott úriemberek is. Többen tettek gáláns ajánlatokat az egyedi darabokra. Volt egy férfi, aki megvett tölem egy fehérnemüt, s bár a bugyi árát korrekt módon elutalta, igazából csak a dedikált fotó kellett neki, arra hajtott. A csipkés tangámat visszaküldte és azt kérte, hogy árverezzük el és a bevételt a Vércsepp Alapítványnak ajánljuk fel. Azt gondolom ez nagyon nemes és stílusos cselekedet a részéröl, így a napokban a szebbnél szebb fehérnemük mellett azt a különleges csipke csodát is fel fogom rakni és árverésre bocsátom, ahogyan az úriember kérte. Szóval ha valaki nagyon szeretne tölem egy bugyit venni, akkor ennél tökéletesebb alkalmat nem is tudok elképzelni. #BódiSylviGarbróbvásár https://www.facebook.com/groups/256650001418565/?ref=bookmarks

Sylvi Bódi (@sylvibodi) által megosztott bejegyzés, Márc 17., 2018, időpont: 12:38 (PDT időzóna szerint)

 

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon