nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Szántó Dávid visszavonul a tévézéstől

Szántó Dávid visszavonul a tévézéstől

A sportriporter és műsorvezető a Magyar Úszó Szövetségnél folytatja pályafutását.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

18 év után visszavonul a tévézéstől Szántó Dávid, aki korábban a Magyar Televízióban dolgozott, később a Digisporthoz szegődött. A sportriporter és műsorvezető a Magyar Úszó Szövetségben folytatja pályafutását, ahol versenyszervező és nemzetközi kapcsolatokért felelős munkatárs lesz – írja az Origo.

Az újságíró, aki a a 2017-es budapesti vizes világbajnokságon versenyigazgatóként dolgozott, a Digisporton, Vitray Tamás Amiről nem beszéltünk című műsorában jelentette be a döntését.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon