nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Így hízott 100 kilósra Peller Anna

Így hízott 100 kilósra Peller Anna

Hosszú évekig szenvedett kényszerevéstől Peller Anna, aki a férje segítségével fogyott le.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Régi démonaival küzdött meg Peller Anna a legújabb bemutatójára, A Macskadémonra  készülve, ugyanis egy közel 20 kilós jelmezben játssza végig a háromórás előadást – írja a Bors. Elmondása szerint akárcsak karaktere, ő is kényszerevő volt. Negyedikes korában már a 100 kilót is elérte a súlya.

Kiközösítettek az osztálytársaim, mert én voltam a szemüveges, kövér lány. Bánatomban kétszer ebédeltem egy nap, és tonnaszámra tömtem magamba a csokoládét. Felnőttként leginkább szerelmi bánatok után híztam sokat

– árulta el a bulvárlapnak a színésznő, aki férje, Miki mellett tudta elfogadni a testét, és lett képes véget vetni a zugevésnek.

Több mint fél éve vegetáriánus vagyok (…), 69 kilóra fogytam le, és sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok, mint korábban

– mesélte örömmel.

 

Miki se hagyta ki a tegnapi Story Gálát 😉

Peller Anna Fan Club (@pellerannafanclub) által megosztott bejegyzés, Febr 11., 2018, időpont: 9:10 (PST időzóna szerint)

 

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon