nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Hasa miatt kritizálták Bódi Sylvit – fotó

Hasa miatt kritizálták Bódi Sylvit – fotó

Keményen beszóltak a modellnek, ám ő frappánsan visszaszólt.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Mikronéziában szörfözik Bódi Sylvi, és többek között egy tengerparton pihengetős, bikinis képet is megosztott rajongóival. Míg egyesek azt szúrták ki, hogy milyen jól áll a sárga szín a 36 éves modellnek, addig mások a pózt. Az egyik kommentelő kritizálni is kezdte a modellt, aki a felvételen – jól látható módon – behúzott hassal pózol.  

Egy fotó behúzott has nélkül? Szerintem nem kell behúzni, sokkal hitelesebb lenne, és felesleges is… Nem bántásnak szánom!

– jegyezte meg.

Bódi Sylvi a következőképpen „szerelte le”:

Ez nem kívánságműsor. Ez van, ez a behúzott hasas, ezt kell beosztani.  Nyilván nekimehettem volna a Photoshop programmal… de inkább vállalom úgy, ahogy van. Egyébként van „hasilag” sokkal előnyösebb is, de azok az idők már régen elmúltak, hogy én bárkinek is meg akarjak felelni

– válaszolta a modell.

Mire a hozzászóló így reagált:

Nyugodtan vállalhatnád a teljes természetességet, mivel nincs mit szégyellned, így is kilógsz a sok mű közül! Ismétlem, nem rosszindulattal írtam.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon