nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Friss hírek érkeztek a rákbeteg Székhelyi Józsefről

Friss hírek érkeztek a rákbeteg Székhelyi Józsefről

Énekes szereppel tér vissza a színpadra a tüdőrákból gyógyuló Székhelyi József.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Székhelyi Józsefnél tavaly novemberben diagnosztizáltak tüdőrákot, így betegsége miatt az elmúlt hónapokban kemoterápiás kezelésen vett részt. A színész a terápia alatt sem hagyta magára szerepeit, egy kivételével: a Madách színház Vuk című zenés darabjában Karak szerepét, mivel ott énekelnie és ugrálnia is kell. A Jászai Mari-díjas művész most azonban ezt a szerepét is visszaveszi – írja a Blikk.

Kemény időszakon vagyok túl, de ebben a szakmában nem engedhetem meg, hogy beteg legyek. Szerető családom mellett ott van a hivatásom, amely olyan mértékű fegyelmet és akaraterőt követel, hogy nincs esélye a ráknak velük szemben

– jelentette ki Székhelyi József, akinek a vérképe még nem az igazi, de mint mondja, erre is megvan a megfelelő gyógymód.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon