nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Bajor Imre lánya még sokszor álmodik édesapjával

Bajor Imre lánya még sokszor álmodik édesapjával

Bajor Lilit három éve nagyon megviselte édesapja halála, de ma már képes beszélni a tragédiáról.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

„Szörnyen hiányzik, hogy az élményeimet apával már nem oszthatom meg” – kezdte a Star magazinnak adott interjúját Bajor Lili, akit három évvel ezelőtt rettenetesen megviselt édesapja, Bajor Imre halála. A Színház- és Filmművészeti Egyetem színművész hallgatója elmondta azt is, pár éve még egyáltalán nem tudott beszélni az őt ért veszteségről.

„Már nem úgy hiányzik, mint a legelején. Most már azt az időszakot éljük a tesómmal, hogy merünk beszélni a haláláról. Ha történik valami, amiről eszünkbe jut, akkor azt elmondjuk egymásnak, meg nevetünk rajta” – mondja Bajor Lili, majd hozzáteszi, annak nagyon örül, hogy édesapja még megérte, hogy felvették őt az egyetemre.

„Annak örülök, hogy tudta, hogy ez megtörtént, de az pokoli érzés, hogy azt már nem láthatta, ahogy meg is valósul. A mai napig rengetegszer álmodok vele, de amikor leteszi az ember azt a terhet, hogy ez megtörtént, az nagyon felemelő tud lenni.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon