TV-sztárok

Demcsák Zsuzsa visszatér a képernyőre

A Blikk információi szerint fél év pihenő után Demcsák Zsuzsa visszatér a képernyőre. Az egykori műsorvezető szeptemberben mondott fel az ATV-nél, és azóta teljesen elvonult a nyilvánosság elől.

Demcsák Zsuzsa visszatér a képernyőre, bár egyelőre nem árulta el, hol láthatják majd a nézők.

„Az elmúlt időszak az elmélyülésé volt, és boldoggá tett, hogy végre magammal tudtam foglalkozni. Bezárkóztam, és csak magamra figyeltem. Szükségem volt egy kis pihenésre az elmúlt évek hajtásában, szinte sosem volt ennyi szabadidőm. Magammal foglalkoztam. Nagyon nyugodt időszakon vagyok túl, és rengeteget tanultam magamról. Jólesett ez a kis pihenés, de most hiányzik a tévézés – mondta Demcsák Zsuzsa.  – Pár hónap múlva kiderül, hol fogok dolgozni, de erről egyelőre még nem beszélhetek. Annyi biztos, ismét képernyőn leszek, hiszen nekem a tévézés az életem, nem is tudnám elképzelni magam nélküle” – mondta a műsorvezető, aki az elmúlt időszakban rengeteget edzett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top