TV-sztárok

Tudod, hogy kezdték a szakmát a Rólunk szól színészei?

Mi a közös Milo Ventimigliában, Mandy Moore-ban, Justin Hartley-ban, Chrissy Metzben vagy Sterling K. Brownban? Mind tehetséges színészek, akik most a hat Golden Globe-díjra jelölt és idén ebből egyet el is nyert sorozatban, a Rólunk szólban játszanak. Összeállításunkból pedig megtudhatod, hogy milyen produkciókban tűntek már fel a sikeres sorozat szereplői, mielőtt a jól ismert díszletek közé csöppentek volna.

Az Amerikai Filmintézet a 10 legjobb sorozat között tartja számon ezt az alkotást, de a szereplőket, mielőtt a Rólunk szól színészgárdáját erősítették volna, már korábban is számos sikeres produkcióban láthattuk. Lássuk, milyen filmek és sorozatok karaktereit formálták már meg a Rólunk szól sztárjai!

Milo Ventimiglia

Milo Ventimigilia karrierje a sokak által kedvelt Szívek szállodájával indult, méghozzá Jess karakterének megformálásával, majd ismét egy sikersorozatban a Hősökben bontakoztatta ki tehetségét. A jóképű színész olyan sikerfilmekben szerepelt még, mint a Rocky Balboa, a Nagyfiúk 2, a Joker vagy éppen az Apa ég! A Rólunk szól kedvéért jó pár kilót magára szedett, és még retró bajuszt is növesztett, hogy Jack Pearson karakterét a lehető leghitelesebben tudja megformálni. A színészet iránti szenvedély már egészen kicsi korában magával ragadta sármőrünket. Nyolcévesen ugyanis a fejébe vette, hogy Oscar-díjat szeretne nyerni. Hajrá Milo és Milo bajsza, veletek vagyunk!

Minneapolis, MN. MV

A post shared by Milo Anthony Ventimiglia (@miloanthonyventimiglia) on

Mandy Moore

A 33 éves Mandy Moore színésznőként, énekesként és dalszerzőként is megcsillogtatta már a tehetségét. Olyan sikerfilmekben szerepelt, mint a Séta a múltba, a Szabadság, szerelem, a Nászfrász vagy éppen a Férjhez mész, mert azt mondtam, a Rólunk szól című sorozatban pedig Rebecca Pearsonként láthatjuk. Az előadóművészet mellett Mandy nagy rajongója a divatnak is. Olyannyira, hogy 2005-ben elindította saját divatmárkáját, amely az Mblem nevet kapta. Ennek égisze alatt különböző kötött és kasmír ruhadarabokat dobott piacra – főként a magasabb hölgyeknek. Mandy a maga 178 centijével igazán nem egy szőnyegcirkáló, így többször szembesült már azzal a problémával, hogy nehezen talált az alkatára megfelelő ruhadarabot. Saját kollekcióját is e rossz élmény hatására álmodta meg.

Streling K. Brown

Sterling K. Brown korábban olyan sikerprodukciókban szerepelt, mint a Katonafeleségek, a Széttörve vagy éppen a Fekete párduc. Tehetségét a Rólunk szólban is megmutatja. Randall Pearson karakterének megformálásáért több Golden Globe-jelölést is bezsebelhetett. Idén megkapta a legjobb színésznek járó díjat is tévédráma kategóriában. Ezzel ő lett az első afroamerikai színész, aki ezt a kitüntető címet magán viselheti. Sikereire két fia, illetve felesége, Ryan Michelle Bathe is nagyon büszke. Ryan szintén szakmabeli; a Rólunk szólban vele is találkozhattunk már, főként azokban a jelenetekben, amikor a sorozat cselekménye szerint bepillantást nyerhetünk a múlt izgalmas történéseibe.

Ready to see what the future holds? #ThisIsUs

A post shared by Sterling Brown (@sterlingkbrown) on

Justin Hartley

Justin Hartley karrierjét kisebb-nagyobb reklámszerepekben kezdte, de az igazi áttörést a Superman-ihlette Smallville című sorozat hozta el számára, ahol Zöld íjászként vette fel a harcot a gonosszal és Lex Luthorral szemben. 2002-ben a Passions című szappanoperában megkapta Fox Crane szerepét. Egy évvel később csatlakozott a stábhoz Lindsay Korman, akihez a forgatások alatt került közelebb a szépfiú. Hat hónapnyi ismeretség után Justin nem tétovázott tovább és eljegyezte, majd feleségül is vette kedvesét, és nem sokkal később a kislányuk is megszületett. Nyolc év együttélés után azonban házasságuk zátonyra futott, de Justin – sokunk bánatára – nem maradt szingli: tavaly októberben oltár elé vezette a szintén szakmabeli Chrishell Stause-t.

Chrissy Metz

Chrissy Metz a Rólunk szól című sorozat Kate Pearsonja. Hírnevét teljes mértékben ennek a produkciónak köszönheti és azt a rengeteg szakmai elismerést is, amelyet az utóbbi időben bezsebelhetett. Többek között jelölték őt a Teen Choice-ra, Emmyre és kétszer Golden Globe-díjra is a legjobb női mellékszereplő kategóriában. „Amikor felhívtak, hogy enyém a szerep, 81 cent volt a bankszámlámon. Igen, elsírtam magam, mint bárki, aki megkapja álmai munkáját.” Kevesen tudják azonban róla, hogy nemcsak fantasztikus színésznő, hanem nagyszerű énekes hírében is áll, és van egy saját, Chrissy and the Vapors nevű bandája. Zátonyra futott első házassága után megismerkedett Josh Stancillel, a Rólunk szól egyik kameramanjável, akivel jelenleg is egy párt alkotnak. A duci barna szépség kitartásával milliók példaképé vált, aki miatt elhisszük, hogy soha nem szabad feladnunk az álmainkat. Less be az őszinte és provokatív családi történésekbe a Sony Maxon: Rólunk szól minden vasárnap dupla részekkel!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top