nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Veszélyes jelenet Sándor Pál új filmjében

Veszélyes jelenet Sándor Pál új filmjében

Egy hét múlva debütál a mozikban a Vándorszínészek című új magyar film, amelyben a szereplők is vásárra vitték a bőrüket.
NLCafé
f Ajánlom

Az 1842-ben játszódó történetbe egy hollywoodi színvonalú katasztrófajelenetet álmodott a 11 év után újra rendező Sándor Pál. Az ekhós szekéren élő és utazó csoport kilenc tagja mindenestül fordul bele a Tiszába, amit nem lehetett kaszkadőrökkel rögzíteni. A jelenetet medencében, zöld háttér előtt vették fel.

„Tényleg azt hittem, hogy megfulladok – árulta el a werkfilmben a főszereplő, Mohai Tamás , aki a történet szerint eltávos katonaként csöppen az Erdélyből Budapestre tartó társulatba. „Épp egy hordó felé úsztam a filmgyári medencében, amikor úgy éreztem, nem bírom tovább, és akkor le is állították a munkát” – tette hozzá.

A Vándorszínészek című film plakátjának részlete

Az egylovas szekeret hajtó Végh Péter könnyebb sérülést is szenvedett a forgatáson. „Teljes erőbedobással kelt fel a ló, és úgy lefejelt, hogy röpültem hátra két métert” – idézte fel a színész.

A szekéren ülő művészek is szereztek kék-zöld foltokat.  Nagy-Kálózy Eszter is megszenvedett a vízbe fordulással. „Ez valóban küzdelmes jelenet volt. Fuldokolnom kellett, és a ruha is húzott lefelé” – érzékeltette a művésznő, akinek a filmben is Rudolf Péter a férje, akárcsak a való életben.

„Becsültem a Mohában, hogy felvállalta, és ki is mondta, hogy nem bírja tovább”mondta Gáspár Sándor, aki az Üvegtigris 3. óta nem szerepelt mozis produkcióban. „Számunkra ez egy nagyon nehéz jelenet volt, nem utolsósorban azért, mert legalább hússzor vettük fel, de megérte” – idézi a színészt a Blikk.

Játssz velünk egy kényeztető holt-tengeri ajándékcsomagért!
Azok között, akik helyesen válaszolnak kérdéseinkre, egy különleges kényeztető-bőrápoló csomagot sorsolunk ki!
NYERNI AKAROK!

Megosztás Facebookon