TV-sztárok

Vajna Timi menyasszonyi ruhája kivételes

Vajna Timi menyasszonyi ruhában mutatta meg magát. Ahogy írja, meglátta, és nem bírta ki, hogy ne próbálja fel. Vajon mire készül?

Elvileg Andy Vajna már kiutazott Amerikába Timihez, hogy kijöjjenek a hullámvölgyből, képeket és jeleket azonban mégsem látunk ezzel kapcsolatban. Erre az után volt szükség, hogy Andy egy másik nővel jelent meg a Story Gálán, amit Timi nem tudott feldolgozni, és heteken keresztül a közösségi oldalán üzent férjének. A képein viszont egyáltalán nem látszik, hogy szomorkodik, sőt ma még egy menyasszonyi ruhás videót is megosztott. 

„Megláttam ezt a menyasszonyi ruhát a kirakatban. Fel kellett próbálnom” – írta Vajna Timi a videóhoz. Nos, lehet, hogy nosztalgiázik, de az is megeshet, hogy ez egy újabb üzenet Andynek. Legalábbis sokan nézegetnek álomszép fehér ruhákat esküvői szalonokban, de ez nem azt jelenti, hogy fel is próbálják, főleg, ha nem a nagy napra készülnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top