nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Új nyomok kerültek elő VV Fanni ügyében

Új nyomok kerültek elő VV Fanni ügyében

Két új nyom is előkerült a nyomozás során VV Fanni ügyében, és két ember is a rendőrség látókörében van. A gyanúsított ügyvédjétől DNS-mintát vesznek.
NLCafé
f Ajánlom

Három ember DNS-ét fedezték fel azon a kötélen, amit VV Fanni elrablójának autójában találtak. Az egyik a lányé, a másik az előzetesben ülő gyanúsítotté, a harmadik ügyében még nyomoznak.

A VV Fanni ügyében felmerült új nyomokról maga a gyanúsított egykori ügyvédje mesélt a Borsnak. Tőle is vesznek DNS-mintát.  A rendőrség pár hete kérelmet nyújtott be az ügyészségre, hogy a VV Fanni meggyilkolásával gyanúsított B. László ügyvédjét, dr. Brodmann Pétert váltsák le, és helyette másik védőt nevezzenek ki. A felterjesztés pedig a napokban sikerrel járt.

„DNS-mintát vesznek tőlem, ugyanis találtak az autóban egy vérgyanús kötelet, amin három DNS van. A gyanúsítotté, a sértetté és a harmadik után még nyomoznak. Feltételezik, hogy a Brodmann családból valakié” – mondta.

De a váratlan fordulat után a másik autó felbukkanása is újabb információt jelent, ugyanis ahogy dr. Brodmann elmondta, a gépjármű, amiben a kötelet találták, nem a véresen visszaadott kölcsönautó. „Nem, ez egy másik autó, amibe átkerült a kötél. Ügyfelem eddig is elismerte, hogy ő van a kamerafelvételen, ő teszi be az autóba az alélt lányt, majd ezután ő adja át valahol, valakinek. Ennyi az ő szerepe” – mondta határozottan az ügyvéd, aki azt is elárulta: a nyomozók egy bizonyos V. Erikát sem hagynak figyelmen kívül: a rendőrség jól tudja, hogy köze van az ügyhöz, és nem véletlenül nyomoz nagy erőkkel utána.

Megosztás Facebookon