nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Mészöly Kálmánt új helyen kezelik

Mészöly Kálmánt új helyen kezelik

Egy második kerületi rehabilitációs intézetbe szállították át a legendás focistát, akinek meg kell erősödnie, hogy hazaengedjék.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Csaknem öt hét után kikerült a Szent János Kórházból Mészöly Kálmán. Ám egyelőre nem mehetett haza, a Vasas és a labdarúgó-válogatott legendája egy második kerületi rehabilitációs intézetben gyógyul – írja a Blikk.

A lapnak a kisebbik fia, Mészöly Géza beszélt édesapja állapotáról. Mint mondta, már jobban van, ezért szállították át egy másik intézménybe, ahol van rehabilitációs osztály. Most az a cél, hogy minél jobban megerősítsék.

Azt is elárulta, hogy Mészöly Kálmán térde be volt gyulladva, ezért az elmúlt hetekben nem tudott rendesen mozogni, sétálni. Fontos, hogy megerősödjön, mert csak akkor mehet haza.

Mészöly Kálmánt február elején vitték kórházba, mert otthonában váratlanul rosszul lett. Először agyvérzésre gyanakodtak, de kiderült, hogy egy agresszív tüdőgyulladás okozta a problémát. Arra is fény derült, hogy a 76 éves focistának koszorúér-szűkülete van.

A tüdőgyulladásból mostanra kigyógyult, ám a szívműtét egyelőre túl kockázatos lenne. A sok fekvés miatt is legyengült, ezért kell most megerősödnie, hogy hazaengedjék.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon