TV-sztárok

Mészöly Kálmánt új helyen kezelik

Egy második kerületi rehabilitációs intézetbe szállították át a legendás focistát, akinek meg kell erősödnie, hogy hazaengedjék.

Csaknem öt hét után kikerült a Szent János Kórházból Mészöly Kálmán. Ám egyelőre nem mehetett haza, a Vasas és a labdarúgó-válogatott legendája egy második kerületi rehabilitációs intézetben gyógyul – írja a Blikk.

A lapnak a kisebbik fia, Mészöly Géza beszélt édesapja állapotáról. Mint mondta, már jobban van, ezért szállították át egy másik intézménybe, ahol van rehabilitációs osztály. Most az a cél, hogy minél jobban megerősítsék.

Azt is elárulta, hogy Mészöly Kálmán térde be volt gyulladva, ezért az elmúlt hetekben nem tudott rendesen mozogni, sétálni. Fontos, hogy megerősödjön, mert csak akkor mehet haza.

Mészöly Kálmánt február elején vitték kórházba, mert otthonában váratlanul rosszul lett. Először agyvérzésre gyanakodtak, de kiderült, hogy egy agresszív tüdőgyulladás okozta a problémát. Arra is fény derült, hogy a 76 éves focistának koszorúér-szűkülete van.

A tüdőgyulladásból mostanra kigyógyult, ám a szívműtét egyelőre túl kockázatos lenne. A sok fekvés miatt is legyengült, ezért kell most megerősödnie, hogy hazaengedjék.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top