nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Ez az épület viseli majd Bangó Margit nevét

Ez az épület viseli majd Bangó Margit nevét

Szülővárosa egy egész tárlatot szentel a Kossuth-díjas Bangó Margitnak. A múzeum munkálataiba most Tina és Emilio is bepillantást nyerhettek.
NLCafé
f Ajánlom

A kezdet kezdetéhez tért vissza a Drága családom, az Emilio família tegnapi adásában Tina és Emilio, akik mindvégig figyelemmel kísérik nemcsak a vásárosnaményi történéseket, hanem az itt hamarosan megnyíló Bangó Margit Múzeum előkészületeit is. „Vásárosnamény nekünk mindig a szívünk csücske marad. Innen indult mama, engem is minden ide köt. Szeretünk ide visszatérni” – kezdte Jellinek Tina, aki nagyon hálás a polgármesternek, amiért a település egy múzeummal tiszteleg Bangó Margit előtt, aki nemrég felfedte, hogy daganatos betegséggel küzd.

„Júniusra várható a nyitás. Ez egy nagyon szép gesztus, nagyon sokat köszönhetünk a polgármesternek, hogy ennyire a szívén viseli mama munkásságát és azt, amit az utókornak meg lehet majd ebből mutatni. Mama már rakosgatja az ereklyéit a múzeum számára, alig várja, hogy itt legyen már a szalagátvágásnál. Ez a ház, ahol a múzeum nyílik, mindig tele volt élettel. Mamának a testvére lakott itt. Rengeteg nyarat töltöttem itt” – áradozott Tina, aki családjával most több napot töltött ezen a vidéken. Kiruccanásuk azonban Emilio számára is kifejezetten emlékezetes marad, ám egy sokkal kellemetlenebb momentum miatt. A zenész ugyanis az este folyamán rosszul lett, mozdulni is alig bírt.

Megosztás Facebookon