TV-sztárok

Emilio hét éve nem látta a nagylányát

Bár a Drága családom, az Emilio família bemutatja a Jellinek család mindennapjait, van olyan, amiről nem szívesen beszélnek. A zenész hét éve nem látta 20 esztendős nagylányát, Emesét.

Egy hónapja startolt a Drága családom, az Emilio família, és rendkívül nézettségnek örvend. Bár sokan azt gondolnák, hogy a családi életük egy nyitott könyv, mégis van olyan, amiről a zenész nem szívesen beszél. Kevesen tudják ugyanis, hogy Vivikén meg a kis Tinán kívül Emiliónak van még egy gyermeke, a 20 éves Emese, akit hét éve nem látott. Egy ideig a gyerektartást sem fizette, ami havi 25 ezer forint lett volna, így végül a bíróság végrehajtást rendelt el. Az ügy lezárult, de a felek azóta sem beszélnek egymással.

Az ügyről egyébként nem most hallunk először, hiszen már korábban is kibontakozott egy botrány. Emilio ugyanis Joshi Bharat műsorában beszélt a nagyobbik lányról. A zenész szerint volt felesége miatt nem beszél vele Emese. Az adást a lány és az édesanyja is látták, akik az Aktívban nyilatkoztak, tagadtak mindent, amit Emilio mondott, szerintük ő egyáltalán nem kereste a kontaktot, ráadásul a gyerektartást sem fizette. „Jó, majd holnap hívlak, búcsúzott apa, de azóta sem jelentkezett” – mondta az akkor 14 éves Emese.

A kislány szomorúan  beszélt róla, hogy még egy SMS-t sem kapott az apjától, pedig sokszor hangoztatta, hogy mennyire szereti. Emese azt is elárulta, hogy édesapja törölte a közösségi oldaláról. Emilio azt állítja, nyitva áll az ajtaja 20 éves gyermeke előtt. „Ez egy régi történet, amely azóta lezárult. Nem szeretném a múltat felemlegetni, különösen nem egy újság hasábjain. Alakult, ahogy alakult, de a szívem és a házam mindig nyitva áll a gyerekem előtt, ő mindig a vérem marad” – tudatta a Story magazinnal Emilio. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top