TV-sztárok

Bíróságra került Berki Krisztiánék gyermekelhelyezési ügye

A Bors szerint nem sikerült megegyeznie a gyermekelhelyezésről Hódi Pamelának és az épp nagyon szerelmes Berki Krisztiánnak.

Már decemberben a bírósághoz fordult Hódi Pamela, miután nem sikerült kislánya apjával, Berki Krisztiánnal megegyeznie arról, kivel mennyi időt tölthet Nati. A párnak szeptemberben ért véget hatéves kapcsolata, akkor még úgy tűnt, a legnagyobb egyetértésben, továbbra is közösen nevelik a négy és fél éves Natasa Zselykét.

Hódi Pamela nem tud megegyezni Berki Krisztiánnal.

Ám most Pamela a Borsnak arról beszélt, hogy „sajnos az utóbbi időben eljutottunk oda, hogy bármilyen segítségre is lenne szükségem, nem Krisztiánhoz fordulnék”. Azt is hozzátette, hogy először úgy tűnt, sikerül megegyezniük Natiról és a részletekről, de mégsem így történt. „Krisztián elképzelései szöges ellentétben állnak az enyémekkel, így bírósághoz fordultam, és remélem, mihamarabb hivatalos úton pontot teszünk ennek a végére.

Vélhetően az sem vezet közelebb a megegyezéshez, hogy Berki – új párjával, Katona Renáta Mazsival kapcsolatban – lépten-nyomon hangoztatja, hogy életében először szerelmes igazán, ami nyilván rosszul esik kislánya anyjának, Pamelának.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top