TV-sztárok

Bárdosi Sándor mellszívót tett magára, itt a fotó

Ma debütált műsorvezetőként Bárdosi Sándor, aki beleadott apait-anyait az első reggelébe. Még arra is hajlandó volt, hogy a felesége mellszívóját kipróbálja élő adásban.

Mókásan indult a reggel a Sláger FM-ben, ahol ma reggeltől már Bárdosi Sándor és Növényi Norbert is minden hétköznap ébreszti a hallgatókat Pordán Petra és Abaházi Csaba mellett. Kezdődött az egész azzal, hogy Növényi és Bárdosi pizsamában érkeztek a stúdióba.

Bárdosi Sándor és Növényi Norbert első reggele a Sláger FM-ben

„Mivel a műsor hirdetéseihez pizsamában voltunk mindannyian megfotózva, abban maradtunk, hogy az első nap is abban jöjjünk, mi pedig komolyan vettük a dolgot” – mondta Növényi Norbert, aki kész kis pakkal érkezett a stúdióba.

Abaházi Csaba, Bárdosi Sándor, Pordán Petra és Növényi Norbert, a Sláger FM reggeli csapata

„Hoztam magammal reggelit, de van itt hajszárító és hajszesz is. Mindenre felkészültem” – mondta az olimpiai bajnok, akihez hasonlóan Bárdosi is egy kisebb csomaggal érkezett a stúdióba. Ám az ő túlélő csomagjába a hajnali nagy kapkodás közepette belekerült párja mellszívó készüléke is, amit a vicc kedvéért Sanyi azonnal ki is próbált.

Bárdosi Sándor a mellszívót nem csak nézte

„A nagy kapkodásban valahogy belekerült a cuccaim közé ez a mellszívó, amit már csak itt vettem észre. Nagyot röhögtem, mikor észrevettem, gondoltam a vicc kedvéért ki is próbálom, ha már így alakult. Utólag Ildi is jót nevetett az egészen. Ígérem, nem lesz nálam minden reggel ez a nem túl kellemes szerkezet” – mondta Bárdosi.

Bárdosi Sanyi a mellszívóval – az arcára van írva, mit gondol:

Bárdosi Sándor a felesége mellszívójával

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top