TV-sztárok

Stohl András stílust váltott

Stohl András bekeményített annak érdekében, hogy a játékosok ne érezzék biztonságban magukat A Piramisban.

A TV2 A Piramis című vetélkedője a nézettségi sikerre való tekintettel nem áll le, a múlt héten, szinte szünet nélkül, elkezdődött a vadonatúj epizódok forgatása. Az új évad első beharangozóit már vetíti is a csatorna, és a rövid képsorokat nézve azonnal feltűnt Stohl András átalakulása. A korábban megszokott, minden játékossal kedves és beleérző karakterből mintha egy kicsit piszkálódóbb stílusra váltott volna a műsorvezető.

Arról, hogy tudatos volt-e Stohl András imidzsváltása , a TV2 sajtóosztályánál érdeklődött a Bors. „Amikor az első évad adásait forgattuk, a játékosok még nem tudták, hogy mire számíthatnak a műsor során. Most azonban, ahogy egy-egy adást több mint 825 ezren követnek figyelemmel, a jelentkezők nagy része úgy érzi, tudja A Piramis titkát, és képes kijátszani azt. Ám ez közel sincs így. A Piramis kiszámíthatatlan, és az új felvételeknél Stohl András is keményebbre veszi a figurát, hogy még kevésbé legyen kiszámítható a dramaturgia” – reagált a csatorna.

A műsor új epizódjait egyébként jelenleg is forgatják, így Stohl András nem panaszkodhat tétlenségre, hiszen a reggeli rá­dióadások után rögtön a tévéstúdió felé veszi az irányt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top