nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Berki Krisztián így reagált Hódi Pamela kirohanására

Berki Krisztián így reagált Hódi Pamela kirohanására

Nem sokat kellett várni arra, hogy Berki Krisztián válaszoljon gyermeke anyjának hétvégi véleményére, amelyben az új szerelméről volt szó.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Hódi Pamela alaposan megsértődött, miután Berki Krisztián, gyermeke apja a napokban kijelentette: sosem érzett olyan szerelmet, mint új barátnőjével, Katona Renátával.

Mint arról mi is beszámoltunk, Hódi Pamela a közösségi oldalán nyilvánította ki a véleményét, mert szerinte Berki egy ország előtt megalázta.

Az első három percben tényleg nagyon »szerelmes«, udvarias, kinyitja a kocsiajtót, de ha valaki, akkor én aztán ismerem az igazi Berki Krisztiánt, és hat vele töltött év után bizony senkitől sem sajnálom őt!

Hódi Pamela azt is írta, hogy szerinte a boldog szerelmi kapcsolatát nem az ő provokálásával kellene Berkinek porondon tartania.

Sziasztok! Leszögezném, ha Engem mint gyermeke édesanyját nem alázna meg egy ország előtt, nem nyilatkoznék! Azonban ameddig, ez így folytatódik addig megvédem Magam és a lányomat. Tiszteletlenséget és a hazugságot nem tűröm! Természetesen lehet ezt így is, csak Pamela sem néma! A Bors kérdéseire a válaszom: Persze, mint tudjuk, Berki Krisztián eddig még „soha” sem volt szerelmes… - szisszent fel Pamela a Borsnak. Ha a gyermeke édesanyja iránt nem érzett soha szerelmet, akkor mire számíthat a többi nő? Szerintem, a boldog szerelmi kapcsolatát nem az én provokálásommal kéne a porondon tartania. De ha esetleg ez a célja, tudnék olyat mondani, amivel „erősíthetem” az új kapcsolatát – mondta a csinos édesanya, aki réges-régen lezártnak tekinti a tévéssel való kapcsolatát. Nyomos okokkal léptem ki ebből a kapcsolatból és hagytam el gyermekek édesapját. -Az első három percben tényleg nagyon "szerelmes", udvarias, kinyitja a kocsiajtót, de ha valaki, akkor én aztán ismerem az igazi Berki Krisztiánt, és hat vele töltött év után, bizony senkitől sem sajnálom őt! Inkább baromi sok erőt, kitartást és bizalmat kívánok azoknak a hölgyeknek, akik szeretnének hosszútávon mellette maradni – tette hozzá Pamela, aki szerint a szeretlek szó épp annyira fontos, mint a bocsánat ! Ezt a dolgot ami köztük van óvni kéne, nem bizonygatni.

A post shared by Hódi Pamela (@hodipamela_official) on

Nem kellett sokat várni, hogy megérkezzen Berki Krisztián válasza. A Ripostnak most azt mondta:

Ki merem jelenteni újra és még ezerszer, ha kell, hogy most vagyok először igazán szerelmes!

Azt is hozzátette, hogy Pameláért, gyermeke anyjáért egész életében felelősséggel tartozik, főként Nati érdekében. Ám szerinte az természetes, hogy az ember jobban szereti az új párját, Pamela iránt pedig már elmúltak az érzelmei.

Megosztás Facebookon