TV-sztárok

Új luxusfeleség csatlakozik a műsorhoz

Folytatódik a Feleségek luxuskivitelben, ráadásul egy új szereplőt is jobban megismerhetünk, bár Yvonne Dederick már nem lesz teljesen ismeretlen.

Rövidesen újra képernyőre kerül a Feleségek luxuskivitelben, a VIASAT3 sikeres realityjének második évada. A Blikk megtudta, Csősz Boglárka, Köllő Babett, Vasvári Vivien, Smaltig Dalma és Farkas Rita új társat is kap: a TV2 egykori társtulajdonosa, korábban több nagy multinacionális cég gazdasági igazgatója, Yvonne Dederick csatlakozik a csapathoz. Az üzletasszony már az első szériában is feltűnt, ám mostantól az ő hétköznapjai is nagyobb hangsúlyt kapnak a folytatásban.

„Engem eredetileg is felkértek a szereplésre, de akkor még bizonytalan voltam a műsor tematikáját tekintve. Aggódtam, hogy üzletasszonyi státuszom esetleg sérülne, hiszen ha olyan lenne a megközelítés, azt gondolhatták volna a nézők, csak eltartott vagyok. Persze, van férjem, és családanya is vagyok, de a karrierem alakulását kizárólag magamnak köszönhetem” – árulta el a lapnak Yvonne Dederick, aki a TV2 tulajdonosa, egyben ügyvezető igazgatója is volt korábban, később pedig egy tehetséggondozással foglalkozó cég, a Grandioso International Management tulajdonosa lett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top