TV-sztárok

Tóth Vera bevállalós fotót osztott meg a közösségi oldalán

Tóth Veráról legutóbb annak kapcsán hallottunk, hogy bár imádja a közönsége, a rádiók mégsem játsszák a dalait. Most viszont, egész más miatt került a figyelem középpontjába.

„Szeretném az országos rádiók szerkesztőinek, vezetőinek megköszönni, hogy egyetlen dalomat sem játsszák már 7-8 éve, hiába készültek remekebbnél remekebb rádiókompatibilis nóták, mindig az volt a válasz, hogy nem ment át azon a misztikus hallgatói rostán” – írta néhány napja Tóth Vera, akinek bár dalai nem kerülnek a rádiókba, szerencsére erre nincs is szüksége. Ahogy a posztjából is kiderül, Tóth Verának óriási szabadságot ad az alkotásban, hogy semmilyen mainstream trendnek nem kell megfelelnie.

„A művészet lényege, hogy áramoltasd szabadon, és ha már erőlködsz, az nem az” – írta Vera, aki korábbi posztját tegnap egy bevállalós fotóval is megfejelte. Legutóbbi képén egy fekete, csipkés ruhában mutatta meg magát, amiből még a combját is megvillantotta.

Nem ez volt az első alkalom, hogy Vera egy merész fotóval örvendeztette meg rajongóit. Korábban például egy bugyis képet posztolt, amivel azt szerette volna bebizonyítani, hogy nem kell kockás has ahhoz, hogy valaki vonzó legyen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top