TV-sztárok

Demcsák Zsuzsa fürdőruhában ünnepli a telet

Demcsák Zsuzsát láthatóan nem riasztja a hidegbetörés: a mínuszokat és a hóesést is fürdőruhában élvezi a leginkább.

„Nem tagadom, nagyon nehéz időszakon mentem keresztül” – nyilatkozta néhány hete a Story magazin főszerkesztőjének Demcsák Zsuzsa, aki egy rádióinterjút és néhány Facebook-bejegyzést leszámítva először szólalt meg azóta, hogy visszavonult a műsorvezetéstől.

Demcsák az interjúban elmondta, visszavonulása előtt egyszerűen betelt nála a pohár, mindenből elege lett. „Szerintem életem legjobb döntése volt a visszavonulásom. Arról nem is beszélve, hogy mennyire jó érzés volt, hogy nem foglalkozott velem a média” – vallotta be.

A műsorvezető beszélt arról is, hálás azért, hogy így alakultak a dolgai, máskülönben nem derült volna ki, hogy gyógyíthatatlan beteg. „Súlyos pajzsmirigy-alulműködésem van, annak is egy nagyon előrehaladott állapota, az úgynevezett Hashimoto-kór. Ez egy gyógyíthatatlan autoimmun betegség, amely, ha sikerül is a gyógyszeres terápiát jól beállítani, akkor is csak tünetmentessé tehető.”

Úgy tűnik, Demcsák Zsuzsa szerencsére jó úton halad, hogy elérje a tünetmentességet. A minap Facebook-oldalára egy fürdőruhás éjszakai fotót posztolt, amin jól látszik, hogy a mínuszokban és a hóesésben fürdik egy jacuzziban. A képhez a műsorvezető azt írta, imádja a telet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top