TV-sztárok

Váratlan fájdalom miatt hazautazott Dánielfy Gergely, A Dal döntőse

Ma este kiderül, ki nyeri A Dalt. Az este egyik nagy esélyesének, Dánielfy Gergelynek a felkészülés utolsó napjai nem egészen úgy alakultak, ahogy azt eltervezte.

Sokak kedvence A Dal idei versenyében az X-Faktor egykori énekese. Dánielfy Gergely Azt mondtad című dalával megnyerte az elődöntőt, így esélyes lehet a végső döntőre is. A felkészülés alatt azonban egy váratlan fájdalom miatt haza kellett utaznia Debrecenbe.

„Begyulladt a fogam, iszonyúan fájt, ezért haza kellett mennem a fogorvosomhoz. Gyökérkezelésre van szükség” –mondta A Dal versenyzője, aki pénteken délután már vissza is tért a fővárosba. – Szerencsére megszűnt a fájdalom, így ez semmilyen befolyással nem lesz a döntőbeli szereplésemre.”

„Nem foglalkozom a versenytársakkal, csak magamra koncentrálok, szeretném a legjobb formámat hozni. Ez volt életem eddigi legszebb időszaka” – mondta a versenyről Dánielfy Gergely.

Most éreztem azt, hogy igazán magamat adhatom, nem kell semminek megfelelnem. Egyébként őszintén, önmagadnak lenni a legnehezebb művészi feladat. Kaposváron színész szakon tanulok, és az első év ott is önmagunk felfedezéséről szól. Ebben a kis városban van lehetőség az elcsendesedésre. A dalom is éppen egy ilyen csendben született. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top