TV-sztárok

Téli olimpia: kórházba került a Liu-testvérek édesanyja

Szabina nem lehet ott két olimpiai bajnok fia érkezésekor sem. Nem akar beleszólni, fiai mire költik az aranyéremért járó milliókat.

Egy kórházban fogadja a gratulációkat a téli olimpián aranyérmes Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang édesanyja. Szabina a Borsnak beszélt arról, hogy még további vizsgálatok várnak rá, és ezért nem lehet ott vasárnap, amikor két aranyos fia hazaérkezik.

Burján Csaba, Knoch Viktor, Liu Shaoang és Liu Shaolin Sándor (b-j), a győztes magyar válogatott tagjai a phjongcshangi téli olimpia férfi 5000 méteres váltó rövidpályás gyorskorcsolyaversenyének eredményhirdetésén a Kangnung Jégcsarnokban 2018. február 22-én. Ez Magyarország történetének első téli olimpiai elsősége, és 1980 óta az első dobogós helyezése.
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

„Ádó, a kisebbik fiam telefonált az örömhírrel Dél-Koreából, de hogy mennyire szürreális számomra ez az egész helyzet, arra jellemző: a kórházban sokan gratulálnak, és többször visszakérdeztem már, tu­lajdonképpen mi­ért is kapom a váll­ve­re­getéseket”mondta a Borsnak Szabina, aki állítja, hogy sosem szól bele, de még csak meg sem kérdezi a fiaitól, mire fordítják a nyereményüket.

A Blikk azt írja a két olimpiai bajnok édesanyjáról, hogy nem is merte nézni a rövidpályás gyorskorcsolya 5000 méteres döntőjét, helyette húga telefonhívásából tudta meg, hogy fiai a váltó tagjaként aranyérmet szereztek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top