TV-sztárok

Ezek közül a dalok közül megy egy az Eurovízióra – ma este kiderül!

Szombat este rendezik A Dal 2018 döntőjét. A Duna Televízióban és a Duna World csatornán 20 óra 30 perctől élőben látható show-műsorban eldől, hogy a 8 finalista közül kié lesz Magyarország legjobb dala és ki képviseli Magyarországot a májusi Eurovíziós Dalfesztiválon.

A Dal 2018 döntőjébe jutott:

Dánielfy Gergely (Azt mondtad)

 

Süle Zsolt (Zöld a május)

 

Heincz Gábor BIGA (Good Vibez) 

 

Leander Kills (Nem szól harang)

 

AWS (Viszlát nyár)

 

Horváth Tamás (Meggyfa)

 

Király Viktor (Budapest Girl)

 

yesyes (I let you run away)

 

A ma esti döntőben előbb a szakmai zsűri tagjai választanak ki pontozással 4 dalt, majd a tévénézők szavazatai alapján dől el, hogy ezek közül melyik képviseli Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon május 8. és 12. között Lisszabonban.

A közönség 3 különböző módon szavazhat a 4 dalra: az Android és iOS platformra elérhető A Dal alkalmazáson keresztül, az adal.hu weboldalon, valamint az adás ideje alatt a képernyőn látható alapdíjas telefonszámra küldött SMS-ben.

A Dal 2018 döntőjének vendégfellépői Pápai Joci, valamint Ferenczi György és a Magna Cum Laude lesznek, akik különleges produkciókkal állnak majd A Dal színpadára. A műsorban veszi át a díjat A Dal 2018 Akusztik verseny győztese is.

A szombati döntőt is A Dal – Kulissza című műsor követi, amelyben megszólal a győztes, emellett a zsűri és az előadók is részletekkel szolgálnak a produkciókról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top