TV-sztárok

Új bizniszbe kezd Galambos Lajos

Galambos Lajos mindenféle üzletbe belevágott már, de most egy egészen más dolog felé nyit. Elmondta, nagy álma egy lakásétterem, ahol ő szolgálja fel a fogásokat.

Nemrég elkészült Galambos Lajosék új otthona, be is költöztek. Azzal magyarázta, hogy nem akar tovább azon a helyen élni, ahonnan bilincsbe verve vitték el. Lagzi Lajcsit azért még nem engedték el teljesen a hatóságok, hiszen sokakat foglalkoztat, hogy miből él ilyen nagy lábon. A zenész most egy teljesen új bizniszbe fog: lakáséttermet nyit, és erről a Borsnak beszélt. 

Galambos Lajos a Story Gálán. Fotó: Vadnai Szabolcs (nlcafe.hu)

„Arra gondoltam, hogy csinálok egy lakáséttermet. Az ingatlan már megvan hozzá, én főznék, és persze lesz egy csapatnyi segítségem is. A vacsora után pedig jöhet a zene, és arra is lesz lehetőség, hogy beszélgessek a vendégekkel, és meghallgassam, milyen muzsikát szeretnének. Valódi örömzenélésre készülök, hiszen más műfajokba is belekóstolok. Eddig az volt a mottóm, hogy én megyek a közönséghez, de szeretném, ha idővel ők jönnének majd hozzám” – mondta a lapnak Galambos Lajos, és azt is elárulta, hogy a hely 80-100 fő befogadására képes, és nem egyedül fogja vinni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top