nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Új bizniszbe kezd Galambos Lajos

Új bizniszbe kezd Galambos Lajos

Galambos Lajos mindenféle üzletbe belevágott már, de most egy egészen más dolog felé nyit. Elmondta, nagy álma egy lakásétterem, ahol ő szolgálja fel a fogásokat.
NLCafé
f Ajánlom

Nemrég elkészült Galambos Lajosék új otthona, be is költöztek. Azzal magyarázta, hogy nem akar tovább azon a helyen élni, ahonnan bilincsbe verve vitték el. Lagzi Lajcsit azért még nem engedték el teljesen a hatóságok, hiszen sokakat foglalkoztat, hogy miből él ilyen nagy lábon. A zenész most egy teljesen új bizniszbe fog: lakáséttermet nyit, és erről a Borsnak beszélt. 

Galambos Lajos a Story Gálán. Fotó: Vadnai Szabolcs (nlcafe.hu)

„Arra gondoltam, hogy csinálok egy lakáséttermet. Az ingatlan már megvan hozzá, én főznék, és persze lesz egy csapatnyi segítségem is. A vacsora után pedig jöhet a zene, és arra is lesz lehetőség, hogy beszélgessek a vendégekkel, és meghallgassam, milyen muzsikát szeretnének. Valódi örömzenélésre készülök, hiszen más műfajokba is belekóstolok. Eddig az volt a mottóm, hogy én megyek a közönséghez, de szeretném, ha idővel ők jönnének majd hozzám” – mondta a lapnak Galambos Lajos, és azt is elárulta, hogy a hely 80-100 fő befogadására képes, és nem egyedül fogja vinni. 

Megosztás Facebookon