TV-sztárok

Magára varratta a Bibliát Emilio és felesége

Sejtettük, hogy új realityműsorában Emilio be fog vállalni pár meredek dolgot, de ez meg sem fordult a fejünkben.

Emilioék Drága családom! című reality-je nem fut még egy hónapja sem a Sláger TV-n, és már a tetoválós résznél tartanak a forgatókönyvben – nagyon kíváncsiak vagyunk, meddig tud elmenni a műsor ilyen erős kezdés után.

Arról nem is beszélve, hogy Emilio és felesége, Tina a Jelenések könyvéből választott szöveget varratott magára. Egészen pontosan mindketten a jobb alkarjukra, hogy mindig szem előtt legyen a motivációs idézet, ami így szól: „kiályoknak királya és uraknak ura”. A rövid szöveget megfejelték egy méretes koronával is, melynek csúcsdísze egy Dávid-csillag.

„Már korábban is beszélgettünk róla, hogy jó lenne egy ilyen közös tetoválás, egyikünknek sem ez az első. Az ötlet az én fejemből pattant ki (…) Egy rosszabb napon elég csak ránéznem, és máris erőt merítek belőle” – mondta Tina a Blikknek, ahol fotón is láthatók az elkészült művek.

„Látványos helyen van a tetoválásunk, és elég nagy is, de egyáltalán nem fájt. Másfél óra alatt elkészült, inkább végigülni volt rosszabb, mint a fájdalmat elviselni” – tette hozzá Emilio.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top