TV-sztárok

Kelemen Anna a Parlamentbe készül

Végre izgalmas a kampány! Kelemen Anna elkezdett kopogtatócédulákat gyűjteni, és egyáltalán nem válogatós.

Jó öreg like-vadászatba kezdett a Facebookján Kelemen Anna. Ha az alábbi képre ötezer kedvelés érkezik éjfélig, a volt playmate megméretteti magát az április választásokon, ígéri.

Rengeteg kérdés vetődik fel bennünk az ötlet kapcsán, de Annácska posztja nem sokat segít, sőt. A nyuszis lány egyelőre azt is titkolja, hol és melyik párt színeiben lehetne rá szavazni. Valószínűleg azért a jelölő szervezetek nem kapkodnak utána két kézzel.

Ahogy egyébként a lájkolók sem: Anna posztja közel egy napja látható, de e sorok írásakor még nem jött rá háromezer lájk, ami még egy közepesen cuki cicás videón is vajmi kevés lenne.

Egyelőre a szőkeség platformja sem világos, de reményeink szerint Kelemen Anna a társadalom „szexkulturális fejlődésével” foglalkozna a tisztelt házban is. Mottója legalábbis erre utal: „A politika orális műfaj és ebben én vagyok a legjobb!” Szóval… hajrá?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top