nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Schobert Norbi búcsút intett rajongóinak

Schobert Norbi búcsút intett rajongóinak

Komoly önreflexiót tanúsítva Schobert Norbi visszavonul a rivaldafényből, öltönyre cseréli a tornagatyát.
NLCafé
f Ajánlom

Általában botrányai kapcsán kerül a hírekbe Schobert Norbi, vagy ha orvosok cáfolják diétás módszereit, de azt nehéz tőle elvitatni, hogy egy sikeres és népszerű brandet épített fel a semmiből mintegy húsz év alatt. A Norbi Update diétás készítményeket fitneszedzéseken reklámozzák feleségével, de ettől a szereptől most elköszön a fitneszguru.

Schobert Norbi az ötvenhez közeledve tudatosan készül az életmódváltásra. „Nincs egészségi oka a hátralépésemnek, bírom a terhelést még most is. Rengeteget futok, sportolok, de úgy érzem, hogy így 50 felé, kiabálva, kis tornagatyában már nincs helyem a színpadon. Eljött az az idő, amikor jobban áll az öltöny, mint a tornaruha. Amikor kívülről látom magam, egy belső hang figyelmeztet, hogy tovább kell lépnem” – mondta a fitneszguru a Blikknek.

A cég vezetését természetesen továbbviszi, de ott is komoly változások történnek: Norbi neve eltűnik az étrend-kiegészítők csomagolásáról, sőt a logóról is. „Hála az égnek, a cég a nevem nélkül is megállja a helyét” – állítja Schobert Norbi, aki már többször hozta vissza a csőd széléről a vállalkozást.

Játssz velünk egy kényeztető holt-tengeri ajándékcsomagért!
Azok között, akik helyesen válaszolnak kérdéseinkre, egy különleges kényeztető-bőrápoló csomagot sorsolunk ki!

NYERNI AKAROK!

Megosztás Facebookon